Monday, February 13, 2012

Evenemangsarrangörer, se hit!

Österbottens händelsekalender har förnyats. Evenemangsarrangörer kan registrera sig och börja mata in evenemang på adressen events.osterbotten.fi. I det nya systemet registrerar man först ett personkonto med eget för- och efternamn, som sedan knyts till en organisation/arrangör. Ett personkonto kan knytas till flera arrangörer.

Man kan tyvärr inte logga in med sina gamla inloggningsuppgifter till det nya systemet. Evenemangen i den gamla kalendern flyttas heller inte över till den nya kalendern.

Lokala evenemangsarrangörer som vill ha synlighet, skynda er att föra in era evenemang i kalendern!

De evenemang som förs in i kalendern under Kristinestad syns automatiskt på Österbottens landskapsportalSydösterbottens regionportalstaden Kristinestads webbplatsKristinestads turisms webbplats, på denna blogg, samt på Facebook. Dessutom kan man valfritt ange ifall man vill att evenemangen ska synas i tidningarna Vasabladets och Pohjalainens händelsekalendrar. Årligen ges också den tryckta katalogen "det händer i Österbotten" ut.

Sprid gärna informationen vidare till andra evenemangsarrangörer!

Mera information finns på adressen events.osterbotten.fi/information. Vid frågor, kontakta Irina Nori på Österbottens förbund, tel. 044-032 0644, irina.nori(a)obotnia.fi.

Evenemangskalendern upprätthålls av Österbottens förbund i samarbete med KulturÖsterbotten. 
   

No comments:

Post a Comment

Related Posts