Friday, August 19, 2011

Kaupunkikierroksia

Toissapäivänä kerroimme mahdollisuudesta tehdä kaupunkikierros oppaan kanssa. Tiesitkö että voimme myös tarjota kierroksia joihin voit tutustua itse? Laivahiiri Lassi ottaa lapset mukaan seikkailuun, aikuisille ehdotamme kurkistuksia Kristiinankaupungin historiaan.


Kurkistuksia Kristiinankaupunkiin

Käsikirja Kurkistuksia Kristiinankaupunkiin sisältää viisi eri kävelyreittejä. Oppaan avulla on nyt mahdollista lähteä kävelylle uppoutumaan Kristiinankaupungin merenkulun ja arkkitehtuurin historiaan sekä kauppiaiden elämään. Viidessä eri reiteissä kaupungin katuja ja kujia pitkin, voi tutustua rakennusten tyyliin sekä
merenkulkun miehiin ja legendoihin.

Hinta 5 € / käsikirja.



Laivahiiri Lassin kanssa kaupungilla 

"Tervehdys! Saanko esitellä: Lassi Ludvig Wendelin, kuulu laivahiiri. Yli sata vuotta sitten suuret puusta rakennetut purjelaivat kelluivat Kaupunginlahdella. Vilistin monen aluksen nostosiltaa pitkin mukaan hurjille merimatkoille. Siksi turkkini on kulunut ja viikseni hapsottavat. Mutta urheuteni ei ole kadonnut mihinkään."

Näin kertomus laivahiiri Lassista alkaa, kertomus joka vie sinut mukaan eri seikkailuihin ympäri kaupunkia, mm. café Almaan jossa samannimisen laivan pienoismalli, Pakkahuoneentorille ja Kissanpiiskaajankujalle. Kierroksella voit bongata kuvissa ja tekstissä vinkattuja kohteita. Kun löydät pyydetyn näkymän tai teet tehtävän, voit liimata Lassi-merkin takasivulla oleviin tyhjiin ympyröihin. Jos näet kissan, liimaa merkki, jossa on Rudolf-kujakissa.

Hinta 2€ / vihko.
   

No comments:

Post a Comment

Related Posts