Friday, November 20, 2015

Joulumieltä ravintoloissa

Miten moneen joulupöytään aiot ehtiä ennen jouluaattoa?  

Kristiinankaupungissa on uskomattoman laaja valikoima ravintoloita ja joulun alla ne panostavat vielä enemmän.   Mitä ne aikovat nostaa esiin kaikista joulun herkuista? Onkohan kokeilla omat suosikkinsa, joita ilman he eivät voi olla?

Tapaa muutama ravintoloitsijoistamme ja saat tietoa ravintoloiden suunnitelmista, joilla he auttavat sinua pääsemään joulutunnelmaan!
 

Crazy Cat panostaa ilmapiiriin joulutunnelman luomiseksi. Ruokalistalta löytyvät ravintolan perinteiset ruoat ja "Wine & Dine” -paketin voi tilata halutessaan juhlistaa iltaa vähän enemmän. 
Henkilökunta viettää joulua rakkaiden läheistensä kanssa, joten ravintola on suljettu 24.-26.12. Muina aikoina ravintola on avoinna joka päivä klo 21.00 saakka.
Ryhmille voi varata aamiaisen tai tulla Joulutunnelmalliselle aamiaiselle 15.-18.12., jolloin ravintolassa on aamiaistarjoilu klo 7-10.  Aamiaispöydällä on tietenkin riisipuuroa ja kinkkua!
Tietoa aukioloajoista ja erikoisuuksista saat Crazy Catin Facebook-sivulta.
 

Ravintola Gastrossa voi nauttia erityisestä á la carte -ruokalistasta, jossa on jouluisia kolmen ruokalajin päivällisiä.
Joulupöytä katetaan myös kaikille lounasvieraille 4.12. ja 11.12. sekä itsenäisyyspäivänä 6.12 ja Lucian päivänä 13.12. Ryhmät voivat myös tilata joulupöydän yksityisille päivällisille.
Joulupöytään on perinteisen kinkun lisäksi luvassa mm. monenlaista kalaa.  Ravintola panostaa paikallisiin raaka-aineisiin joulupöydässään.
Ravintoloitsija Ronny on sitä mieltä, että joulupöydässä pitää ehdottomasti olla konvehteja ja jälkiruokana lisäksi suklaatryffelikakkua.
Joulun- ja uudenvuodenpyhinä on poikkeavat aukioloajat, lisätietoa löytyy sivulta:  www.krsgastro.fi ja Gastron Facebook-sivulta.


Jungmanin joulunaika on täynnä tuoksuja, tunnelmaa ja tietenkin makuja - sekä perinteisiä että aivan uusia!
Jouluinen illallisbuffé katetaan 5. 12 ja 12.12. Tilauksesta joulupöytä katetaan vähintään 30 ruokailijaille muulloinkin.
Buffet pöydällä on paljon kalaa ja Kristiinan mielestä kylmät ruoat ja jälkiruoka valikoima on Jungmanin valttikortti tänä vuonna.
Joulubuffet-iltoina tarjolla on myös elävää musiikkia: 5.12. joulua vietetään Billybirds-orkesterin rockabillyn tahtiin, 12.12. tunnelmaa luo Lucky Friday!
Aukioloajat ja lisätietoja löytyy sivulta: www.jungman.fi
 

Café Tinka järjestää Jouluhoppalot, lauantaina 28.11 klo 11:00 - 13:00, kaiken ikäisille lapsille 0-100 v. välistä.
Ohjelmassa mm Joulupukki, jouluaskartelua ja perinteinen maustekakku-kilpailu. Lounaaksi joulupuuroa ja voileipää. Tinka tarjoaa glögiä ja piparkakkuja.

Tinkan Joululounaspöytä katetaan:
3.12 ja 4.12 klo 11:00-15:00
 
 
 
 
BONUSVIHJE: Alueella on myös monta kivaa kahvilaa, ja niistä saatte lähempää tietoa keskiviikkona!
 
Ensi lauantaina puhutaan sitten joulun kukista!
 
Nina

 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts