Thursday, November 10, 2011

Markkinointi-ilta


Eilen järjestettiin kulttuuritalo Duxilla "Markkinoimme Kristiinankaupunkia"-ilta kaikille matkailuyrittäjille, tapahtumien järjestäjille sekä muille kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestivät Kristiinankaupungin elinkeinokeskus yhteistyössä Kristiinankaupungin matkailu ry:n kanssa.

Ensin esitettiin strategia joka toimii Kristiinankaupungin markinoinnin perustana, ja selvitettiin millaisia suunnitelmia kaupungilla on. Ensi vuodesta lähtien markkinointikoordinaattori palkataan. Illan aikana keskusteltiin ideoista ja suunnitelmista ensi vuodelle. Seinälle näytettiin suurta kalenteria johon yhdessä lisättiin vuoden 2012 tapahtumia. Kalenteri tulee näkymään kaikille, ja tapahtumia voidaan lisätä sinne jatkuvasti.

Mikaela Jussila Pohjanmaan liitosta puhui Pohjanmaan markkinoinnista sekä kertoi että tänä vuonna on vielä tulossa uusi versio Pohjanmaan tapahtumakalenterista (johon kuuluu myös Kristiinankaupunki). Jimmy Westerlund, Lapväärtistä kotoisin oleva musiikintuottaja, esitti hienon yllätyksen. Syksyllä hän on tiiminsä kanssa tehnyt mainoselokuvan kaupungista. Yleisö sai esikatselun, ja kun elokuva on valmis, se tulee näkymään eri medioissa.

Kiitämme osallistujia ja järjestäjiä inspiroivasta illasta markkinoinnin puitteessa! Keväällä matkailusesongin lähestyessä on tarkoitus järjestää samantyyppinen "kick-off"-ilta.
    

No comments:

Post a Comment

Related Posts