Thursday, September 01, 2011

Terveisiä matkailutoimistosta, elokuu 2011

Elokuu on ollut aurinkoinen ja lämmin muutamista sadekuuroista huolimatta. Matkailijat ovat kyselleet erilaisia tietoja toimistostamme tavalliseen tapaan, kotimaan matkailijat vähenivät kun koulut alkoivat. Monet niin ulkolaiset kuin kotimaiset matkailijat haluavat tietää mitä on Cittaslow ja lisätietoja kerromme useille tiedonhaluisille melkein päivittäin. Elokuussa kävi mukavasti matkailijoita kaupungissamme. Onhan elokuu vielä lomakuukausi varsinkin euroopassa. Opastuksia ryhmille tehtiin toimistomme kautta 12 kpl.

Kalamarkkinat järjestettiin nyt toisen kerran 18.-20.8., kiinostusta ja kävijöitä oli entistä enemmän.

Kolmivuotinen matkailuprojekti Visit Kvarken on päättymässä nyt syyskuussa. Visit Kvarken antoi paljon näkyvyyttä sekä koulutusta matkailuaineissa esim. matkailupakettien kokoaminen, hinnoittelu, netin hyödyntäminen, ym. Projketiin osallistui matkailuyrittäjiä pohjanmaan rannikkokunnista sekä Ruotsin puolelta väliltä Umeåsta Skellefteåhon.

Syyskuun ensimmäisenä lauantaina 3.9. on taas perinteinen Vanhan ajan toripäivä. Silloin kapteenin rouva Starck palvelee teitä Kristiinankaupungin matkailuneuvonassa klo: 10-14, tervetuloa! Toripäivän ohjelma löytyy täältä.

Helena Kari
Matkailuneuvoja
   

No comments:

Post a Comment

Related Posts